Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Teva

De originele sportsandaal ontstond in 1984 aan de oevers van de Grand Canyon. Om te voorkomen dat zijn slippers met de stroom zouden worden meegevoerd, bond een vindingrijke riviergids twee horlogebandjes van klittenband om een paar oude teenslippers. En voilà, de Teva.

In de jaren daarop heeft Teva diezelfde pioniersgeest en de vrijheid om te blijven ontdekken, weten te behouden.

De eerste wandelsandaal van Teva die zowel in als naast het water gebruikt kon worden. Teva sandalen zijn inmiddels een icoon geworden. De Teva pioniers hebben tegenwoordig een enorme collectie van slippers en sandalen. Sinds het originele model heeft het merk een breed aanbod aan mooie teva wandelsandalen zoals de bekende Terra Fi, Hurricane Xlt2 en slippers zoals de Teva Olowahu. Vedder Schoenen heeft Teva sandalen voor dames, heren en kinderen. 

Liefhebbers van comfort kiezen voor Teva. Deze stappers zijn namelijk niet alleen leuk, maar ook nog eens multifunctioneel. Stop ze in je koffer, draag ze in huis, flaneer langs het strand of ga op safari door de jungle. De keus is aan jou!


Hoe bepaal ik mijn Schoenmaat? De beste methode zet uw voeten (met sok of panty) op een stuk papier en teken de omtrek af. Nu neemt u de afbeelding van de grootste voet en meet hier de afstand van het puntje van de grote teen tot de hiel. Dat is uw voetlengte. In de tabel vindt u vervolgens welke schoenmaat daarbij hoort.Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.