Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Subcategorieën
Bekijk hier onze collectie meisjesschoenen door op het logo te klikken.Voor alle modellen bekijk ze hier op onze website www.merkschoenwebshop.n

een aantal redenen waarom kinderen passende schoenen nodig hebben:

 • een kindervoet is in de groei en daarom kwetsbaar.
 • kindervoeten bestaan nog voor een groot gedeelte uit kraakbeen. Ze kunnen dus gemakkelijk misvormen
 • slecht passende schoenen (te groot, te klein, te smal, te breed enz.) kunnen voetveranderingen in de hand werken. De bijbehorende klachten openbaren zich op latere leeftijd.
 • kleine kinderen hebben een hoge pijngrens en geven vaak niet aan wanneer schoenen niet goed zitten.
 • niet passende schoenen verstoren de natuurlijke loopbeweging en beinvloeden de lichaamshouding. Dragen kinderen te kleine of slecht passende schoenen, dan kan dat allerlei vervelende klachten tot gevolg hebben. Denk daarbij aan het naar binnen groeien van de grote teen, hamertenen, de beruchte knikvoet. Maar je kunt ook denken aan huidproblemen. Likdoorns en zelfs voetschimmel als een schoen niet van leer gemaakt is. 


  Het gaat niet alleen om de lengte van de schoen. Net zo belangrijk is de breedte van de schoen.. Een schoen die maar in 1 breedtemaat geleverd kan worden is goedkoper dan een schoen, waarvan de fabrikant investeert in breedtematen. En juist die breedtemaat is zo belangrijk voor de kwetsbare kindervoet. Je kunt dus niet zeggen als bijvoorbeeld de schoen te smal is "dan doen we toch gewoon een maatje groter". Of bij een smalle voet het omgekeerde. Dan past de schoen niet goed met alle gevolgen van dien.

   

  Wij meten de voetjes op in de lengte en breedte. Met ons speciale meet systeem kunnen we precies zien hoeveel groeiruimte er in de schoen aanwezig is. (moet ca. 1cm tot 1½cm zijn) Ook bij controle kunnen we nauwkeurig zien of de schoenen nog passen.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.