Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Subcategorieën
Bekijk hier onze collectie babyschoenen door op het logo te klikken.Voor alle modellen bekijk ze hier op onze website www.merkschoenwebshop.n

Het is van het grootste belang dat babyschoentjes gemaakt zijn van het beste materiaal. Ze moeten de babyvoetjes de ruimte geven om verder te kunnen groeien. De schoentjes moeten zich aanpassen aan de voetjes van het kind. Ze mogen het kind niet hinderen bij het kruipen. Daarom moeten het buigzame en flexibele slofjes zijn.

Met gewone slofjes kan het kindje makkelijk uitglijden op zijn tocht. Daarom beschikken de babyschoentjes over een anti sliblaagje. Daardoor heeft het een betere grip en zal veel makkelijker zijn eerste stapjes kunnen zetten. Ze voetspieren zullen zich veel sneller en beter kunnen ontwikkelen, en het kind zal zich veel vlugger zelfstandig kunnen bewegen.

De schoen moet ideaal zijn voor de ontwikkeling van de voet, dit wil zeggen, flexibel, uit een duurzaam en zacht materiaal en veilig door een antislipzaal. Deze schoentjes zijn bovendien heel trendy en modieus. Interesant is het ook als ze geen veters hebben, maar een elastische enkelband. Dan moeten we de baby niet onnodig kwellen met het aan en uitdoen van de schoentjes.

Deze tips worden ook gegeven door orthopeden. Deze kunnen niet genoeg onderstrepen hoe belangijk het is om veel zorg te hechten aan een goede schoenkeuze. Niet alleen voor de baby nu, maar ook de verdere voetgroei en ontwikkeling is hiervan afhankelijk. Vele problemen kunnen immers ontstaan uit een verkeerde voetstap. Denken we maar aan rugpijnen, problemen aan heup en knieen. We kunnen niet genoeg benadrukken dat een goede schoen van het grootste belang is. Daarom is het voor een kind ook zeker niet aangeweze om de ‘afgedankt’ schoenen van grotere broer of zus te ‘erven’. In deze schoenen is loop en vorm reeds gevormd, en kan het voetje niet vrijuit groeien.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.