Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Podologie algemeen
 

De podologie (letterlijk: "voetkunde") is een wetenschap die zich richt op het voorkomen en behandelen van voetfunctiestoornissen en voetklachten en de daaruit voortvloeiende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. De binnen de podologie gehanteerde therapie bestaat uit het aan de voet toepassen van corrigerende of beschermende technieken, zoals ortheses, schoen- en zoolcorrecties, alsmede het adviseren van patiënten om voetaandoeningen te voorkomen en bestrijden.

 Het beroep van podotherapeut behoort tot de paramedische beroepen. De podotherapeut behandelt mensen met voetklachten of klachten aan het bewegingsapparaat, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten.

De podothrapeut ziet mensen met klachten op verwijzing van een arts met als doel het opheffen, verminderen of compenseren van stoornissen in het functioneren van het steun - en bewegingsapparaat.

Voor meer informatie klik hier  dan komt u op de site van podocentrum nederland deze hebben een vestiging bij ons in de winkel en hier kunt u op afspraak terecht. tel 0341-745455 

Goede schoenen zijn van essentieel belang om het optimale effect te halen. Hiervoor kunt u terecht in onze winkel.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.